Rekenhulp
vulwol logo

Privacyverklaring

Privacyverklaring

Vulwol is een product welke geproduceerd en vermarkt wordt door Purewol. De privacyverklaring van Purewol is van toepassing voor Vulwol. 

Privacyverklaring Vulwol

Je leest op dit moment de privacyverklaring van Vulwol. Vulwol heeft een webshop die zich richt op de verkoop van wolproducten. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Vulwol verzameld worden. Het is daarom goed dat je weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Ontvangers

De gegevens die Vulwol ontvangt en verwerkt worden beheerd door datgroeitbeter. De webshop en contactpagina van Vulwol worden tevens gehost door datgroeitbeter. Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht, worden verwerkt door datgroeitbeter. datgroeitbeter zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Doelgegevens & bewaartermijn

Voor de volgende doelen worden persoonsgegevens verzameld door Vulwol: bij het versturen van webshopbestellingen worden jouw naam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer opgeslagen op de servers van datgroeitbeter wanneer je een bestelling doet. Alleen de absoluut benodigde gegevens welke nodig zijn om een bestelling te kunnen uitleveren, worden gevraagd bij de verplichte invoervelden van het formulier. De opslag van deze gegevens is voor onbepaalde tijd.

Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Vulwol via mail, dan worden de gegevens die nodig zijn voor de reactie (naam, E-mailadres en (vrijblijvend) telefoonnummer) opgeslagen op de mailserver van datgroeitbeter. Die mails worden voor onbepaalde tijd bewaard.

Analytics

De website van Vulwol verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming, ter uitvoering van de overeenkomst die worden aangegaan.

Beveiliging

Je gegevens worden uitsluitend beheerd in de eerdergenoemde systemen, software en het orderoverzicht. De persoonsgegevens die door Vulwol of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.  

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Vulwol privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de URL.

Jouw rechten

Recht op inzage
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Vulwol vastgelegd en bewaard worden.
Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet of zijn deze veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Vulwol. Je gegevens omtrent de eventueel aanwezige nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.
Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Vulwol vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens wanneer de gegevens niet meer relevant zijn.
Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Vulwol niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.
Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat Vulwol jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Plichten

Vulwol verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van producten van Vulwol via haar webwinkels. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van producten. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Vulwol de betreffende dienst niet aanbieden. Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Vulwol met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Vulwol behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Vulwol dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Vulwol te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens:

Vulwol | Rob Brummel
1e Exloërmond 58 | 9573PC | 1e Exloërmond
info@vulwol.nl  | 06 – 25 40 61 30
Btw. Nr. 100087127B02 | KVK Nr. 56817010

Particulier

Zakelijk

Filter en zoek
Aanbevolen voor
Aanbevolen inspiratie (tags)
Rekenhulp Vulwol
Rekenhulp Vulwol

Elk project is uniek. Hoeveel Vulwol je precies nodig hebt, hangt af van de te vullen oppervlakte én de gewenste stevigheid.

Gelukkig hebben wij het meeste testwerk al voor je gedaan. Klik op een van de eindtoepassingen hieronder en kom te weten hoeveel Vulwol jij nodig hebt.

Ruim 100 gram voor het ligdeel en 900-1000 gram Vulwol voor de rand.

Zo’n 700-800 gram Vulwol voor een boxkleed van gemiddeld formaat.

Omhul bijv. een zware steen met ruim 500 gram Vulwol voor een stevige deurstopper.

Vulvermogen per liter inhoud in grammen Vulwol; luchtig gevuld ±30 / middelhard ±50 / stevig ±70

Kussen zonder rand, formaat 70x100cm voor middelgroot tot groot hondenras: ±2100 gram.

Bij gemiddelde stevigheid van de wolvulling, ongeveer 900 gram.

Gemiddeld formaat insectenhotel, 200 gram Vulwol

Vulvermogen per liter inhoud in grammen Vulwol; luchtig gevuld ± 30 / middelhard ± 50 / stevig ± 70

Vulvermogen per liter inhoud in grammen Vulwol; luchtig gevuld ± 45 / middelhard ± 75 / stevig ± 100

Zo’n 200 gram voor het ligdeel en 500 gram Vulwol voor een stevige rand.

Elke knuffel is uniek, maar voor enig houvast; in een maatbeker van een liter past bijna 100 gram Vulwol, zeer stevig samengeperst.

Afhankelijk v/h formaat kookstoof; van 350 gram voor een kleine tot wel 700 gram voor een flinke.

Een standaard emmer van 10 liter, zeer luchtig gevuld bevat ongeveer 170 gram knutselwol.

Voor een royale mulchlaag van ± 8cm, heb je 1 kilo wol per m² compleet bedekte bodem nodig.

Met 50 gram Vulwol heb je al een royale vulling.

Voor een stevige poef van 47x47x47 cm is ±6500 gram Vulwol nodig.

Elke pop is uniek, maar voor enig houvast; in een maatbeker van een liter past bijna 100 gram Vulwol, zeer stevig samengeperst.

Gebruik 250-300 gram Vulwol voor een klein sierkussen van 40×40 cm.

Een portie van grofweg 100 gram Vulwol is doorgaans voldoende.

Variërend van 300 gram voor een kleintje tot wel een kilo Vulwol voor een zware tochtrol.

Sterk afhankelijk van de maat en seizoen, maar reken op grofweg 250 gram.

Een portie van grofweg 300 gram Vulwol is vaak toereikend.

Voor een aangenaam warm winterdekbed is ± 600-700 gram Vulwol per m² nodig.

Per vierkante meter moet je rekenen op ongeveer 150-250 gram Vulwol.

Neem een kijkje op deze pagina en ontdek hoe je zelf berekent hoeveel Vulwol je nodig hebt.

De hoeveelheden in deze Rekenhulp zijn sterke richtlijnen, ontwikkeld om jou te helpen. Volg ze dus gerust. Het zijn echter geen garanties; we adviseren je dus om zelf ook een berekening te maken. Kijk daarbij naar de lengte, breedte en hoogte én de gewenste stevigheid van jouw project.